Spryker kiest Dept als strategisch partner in de Benelux

11-06-2018 (17:55) - Bureaus

E-commerce platform Spryker kiest Dept als strategisch partner en breidt daarmee haar werkzaamheden uit in de Benelux. Het technologiebedrijf achter het platform investeerde begin dit jaar 22 miljoen dollar om internationalisering mogelijk te maken en sprak al snel de wens uit lokale partners te vinden in Nederland, België en Engeland.


“De naam Spryker was bij Dept al meerdere keren gevallen” aldus Tim de Kamper, Director Commerce bij Dept. “Zo werkten ze al nauw samen met superReal, dat begin dit jaar onderdeel is geworden van ons netwerk. Voor Dept is Spryker absoluut van toegevoegde waarde, omdat we onze klanten nu kunnen laten kiezen uit technologische oplossingen die voor hen het meest geschikt zijn”.


Alexander Graf, CEO bij Spryker, voegt daaraan toe: “Het ontdekken van nieuwe markten zat al langere tijd in ons achterhoofd. Gezien het brede en steeds groter wordende netwerk van Dept zagen wij in hen een sterke partner. We kijken ernaar uit om onze activiteiten in de Benelux uit te rollen en klanten daar van dienst te kunnen zijn.”


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch