STAAN en Ajax sluiten partnership

STAAN en Ajax sluiten partnership

26-07-2021 (12:06) - Bureaus

STAAN Finance & Consultancy en AFC Ajax hebben een partnership afgesloten. STAAN is de komende twee seizoenen Official Supplier van Ajax en tevens Official Finance & BI Recruitment Partner.
 
STAAN zet het partnership in om verder te werken aan de naamsbekendheid en gaat de belangrijkste diensten en thema’s - “Ambitie” en “Gezond financieel beleid” – onder de aandacht brengen bij het zakelijke netwerk van Ajax. Tevens zal Ajax gebruik maken van de diensten van STAAN.
 
Menno Geelen, commercieel directeur bij AFC Ajax: "We hebben STAAN leren kennen als ambitieuze professionals die een scherp oog hebben voor het herkennen van de juiste mensen."
 
Danny 't Hoen, managing director bij STAAN Finance & Consultancy: "Het partnership met Ajax geeft ons de mogelijkheid om ons te associëren met succesvol presteren en onze naam onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Tevens willen we aan het indrukwekkende zakelijke netwerk van Ajax bewijzen dat we de juiste mensen op de juiste plek weten te zetten."
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch