Stage Entertainment kiest One Shoe voor digitale transformatie

06-08-2019 (15:10) - Bureaus

Stage Entertainment heeft bureau One Shoe aangetrokken om een digitale transformatie van het bedrijf te realiseren. Het wil de 'magie van de musical' niet alleen aanbieden tijdens de vele voorstellingen, maar ook voor en na de shows. 

De musicalproducent heeft 20 theaters in zeven Europese landen. Belangrijk onderdeel van de digitale transformatie is het ontwikkelen van een nieuw online platform waarop alle Europese websites van Stage Entertainment draaien. Doel is om bezoekers te gaan begeleiden in de volledige ‘musical trip’; van het verleiden tot de aanschaf van de tickets tot en met een hotelovernachting. 

De Franse, Nederlandse, Spaanse, Duitse, Russische en de corporate website hebben straks een uniforme backend, maar wel alle vrijheid om uiting te geven aan landspecifieke en culturele verschillen. One Shoe organiseert hiervoor onder andere innovatie-workshops met stakeholders uit de verschillende Europese landen. Het bureau ondersteunt Stage Entertainment daarnaast met development strategie, user experience, interaction design en visual design.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch