Stem nu in de tweede poll SAN New Kids on the Block 2019

Stem nu in de tweede poll SAN New Kids on the Block 2019

11-02-2020 (10:45) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2019 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Daarover beslissen de lezers van fonkonline gedurende drie weken in 3 polls. Stem vandaag dus mee in de tweede poll en kies je favoriete bureau van de tweede ronde. 
 

recap criteria en enquetes

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2019 voldoen alle 23 aan de volgende criteria:

> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK); 
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend; 
> werk & klanten die ertoe doen.
 
Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. De eerste enquete vondplaats van 4 februari tot en met 10 februari. De tweede enquete loopt van 11 februari tot en met 17 februari en de derde enquete volgt in de week van 17 februari tot en met 24 februari. 


Publiciteit met een doel

Vanaf 13 februari verschijnen er wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. In FONK magazine krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen in maart een overzichtsverhaal dat de SAN-jury verder op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.
 

Stem nu in de tweede poll!

Stem nu op de homepage van FONK (rechts op pc of mac en onderaan de site op mobiele devices) en maak je keuze in de tweede reeks van 8 bureaus op de Consideratiolist SAN New Kids on the Block 2019!  

Foto: Studio Gerry Hurkmans


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch