Stroom heeft nieuwe leiding

06-10-2017 (11:30) - Bureaus

Per 1 oktober hebben Rutger Mackenbach en Yessica Zwetsloot de dagelijkse leiding over Stroom. De afgelopen jaren vormden zij onderdeel van het managementteam. Rutger Mackenbach werkt sinds 2005 bij het Rotterdamse mediabureau en was de afgelopen jaren Hoofd Strategie & Onderzoek. Yessica Zwetsloot werkte zes jaar als Business Director bij Stroom.

 
“Titus en Patrick hebben een toonaangevend mediabureau opgebouwd en we zijn erg blij met deze kans om de leiding van Stroom op ons te nemen. In onze nieuwe rol zullen we ons blijven richten op optimale dienstverlening aan onze klanten en we zien er naar uit om samen met het team, Stroom verder uit te bouwen”, aldus Yessica Zwetsloot en Rutger Mackenbach.
 

frank.news

Oprichters Patrick Veldhuis en Titus Eikelboom blijven tot eind 2017 betrokken bij Stroom en zetten hun carrière verder voort binnen Candid Group. Patrick Veldhuis wordt als Chief Media Officer binnen Candid Group verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van Het Mediakantoor. Het nieuwe media service center van Candid Group. Titus Eikelboom zal als directeur frank.news zorgdragen voor de verdere commerciële uitbouw van deze grote marketingnieuwssite.

 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch