Stroomt Interactions gaat verder als Keen Design

23-03-2018 (17:45) - Bureaus

Stroomt Interactions, gespecialiseerd in projecten en detachering op het gebied van User experience en visual design, gaat per 23 maart verder als Keen Design. Reden hiervoor ligt in de internationale groei van het bedrijf. Door de oprichting van een eerste buitenlandse vestiging in Duitsland voldoet de Nederlandse naam niet meer.

 

De nieuwe naam geldt voor alle onderdelen van Stroomt Interactions in Nederland én Duitsland. Keen Design Duitsland is begin dit jaar van start gegaan en richt zich in de eerste instantie op detachering van experts op het gebied van user experience en visual design. Het opbouwen van een eigen Duitse projectorganisatie volgt daarna. 

 

De ontwerpers van Keen Design hebben een voorliefde voor het oplossen van uitdagende ontwerpopdrachten. Het bedrijf bestaat dit jaar 15 jaar en telt 26 medewerkers, die werken voor een groot aantal A-Merken i tal van sectoren.


Om voorop te blijven lopen, onderzoekt Keen actief de grenzen van innovatie. Het bedrijf is mede-oprichter van het Center for Research on User Experience (CRUX), een virtueel onderzoeksinstituut dat is verbonden aan de Universiteit Utrecht. Samen met andere participanten aan CRUX, waaronder Rabobank en de Belastingdienst, worden innovatieve onderzoeksprojecten uitgevoerd. 

 

Media

Marketing

Economisch