Susan Pratchett managing director VICE West Europa

Susan Pratchett managing director VICE West Europa

03-08-2020 (11:00) - Bureaus

Vandaag versterkt VIRTUE, het creatieve bureau van VICE, het management met de aanstelling van Susan Pratchett als Managing Director voor West Europa. Verdeeld over de regio bestaat het klantenportfolio van VIRTUE onder andere uit merken als Heinz, L’Oréal Paris, McDonald’s en Fiat.
 
Susan komt over van Droga5 in New York, waar zij als Business Lead de partnerships van Facebook en JP Morgan Chase onder haar hoede had. Voordat zij naar New York verhuisde werkte Pratchett 5 jaar in Londen als Managing Partner voor Grey London. Gedurende haar carrière heeft zij tevens verschillende rollen vervuld binnen internationale bureaus zoals BBDO in Nieuw-Zeeland, LOLA in Madrid, Ogilvy & Mather, Lowe & Partners en EURO RSCG in Londen.
 
Over de jaren heeft Pratchett gewerkt met toonaangevende klanten als Vodafone, P&G, Reckitt Benckiser en Unilever - waar zij onderdeel was van het team dat de wereldwijd gerenommeerde Dove Campaign for Real Beauty ontwikkelde.
 
Naast haar professionele loopbaan zet Susan zich als mentor in om middelbare scholieren te helpen met hun toekomstige carrière, en coacht zij vrouwen die willen re-integreren op de arbeidsmarkt. Susan Pratchett: “De kans om onderdeel te worden van het VIRTUE team en tegelijkertijd naar het prachtige Amsterdam te verhuizen, was een onweerstaanbare combinatie. De creatieve industrie in constant aan verandering onderhevig en VIRTUE heeft dankzij haar ‘borderless agency’ model en entertainment-mindset een unieke plek hierbinnen gevonden. Ik kijk er heel erg naar uit om hier onderdeel van te zijn.”
 
Naast de aanstelling van Susan Pratchett, start van Viktor Jacobbson, voormalig Creative Director bij TBWA/Media Arts Lab in Los Angeles, als Creative Director in Amsterdam. Gedurende zijn tijd in LA was hij verantwoordelijk voor de Apple Bounce commercial die recent is genomineerd voor de jaarlijkse Emmy Awards in de categorie Outstanding Commercial. Hiervoor werkte Jacobbson onder andere bij 72andSunny in Los Angeles, Ogilvy & Mather New York, Mother New York en Åkestam Holst Stockholm waar hij werkte voor merken als IBM, Starbucks en Google.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch