System1 Agency breidt uit naar Nederland

20-06-2018 (10:39) - Bureaus

System1 Agency opent vandaag haar eerste vestiging in Amsterdam. System1 Agency is een internationaal reclamebureau met een 'garantie op de effectiviteit van reclamecampagnes.'


System1 Agency belooft uitsluitend effectieve campagnes te ontwikkelen: ‘Wij speculeren niet. Alles wordt getest op emotionele impact en effectiviteit, volgens wetenschappelijke methodes en met keiharde cijfers als resultaat,’ verklaart Leroy Witjes van System1 Agency. Marketingonderzoekers Binet & Field testten de werkwijze en constateerden dat de methode met statistische significantie en grote nauwkeurigheid het korte- én langetermijneffect van een reclamecampagne op bedrijfsresultaten kan voorspellen.


20 jaar marktonderzoek

System1 Agency is onderdeel van System1 Group - een bekroond onderzoeksbureau met wereldwijd 14 vestigingen. System1 Group doet onderzoek naar de effectiviteit van reclamecampagnes voor onder meer Coca Cola, Nike, Citroën, Unilever, Nestlé en McDonald’s. System1 Agency is opgericht om de kennis die System1 Group met 20 jaar marktonderzoek heeft vergaard toe te passen bij het ontwikkelen van bewezen effectieve reclame. Hetbureau opereert al vanuit Groot Brittannië, de Verenigde Staten en Zwitserland en vanaf vandaag dus ook vanuit Nederland. System1 Agency Nederland ontwikkelde ondertussen een campagne voor het Nederlandse ID&T ter promotie van dancefestival Mysteryland.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch