TamTam ontwikkelt nieuwe website voor Beeld en Geluid

13-10-2017 (14:15) - Bureaus

Digital agency TamTam (part of Dept) werkt aan de nieuwe website van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Een wens van Beeld en Geluid is om de website in te richten voor mobile- en tabletgebruik. 


De website moet volgens Product Owner Pim Hutjens de activiteiten van Beeld en Geluid beter uitleggen: “We willen met onze nieuwe website als één instituut naar buiten treden. Er zijn veel activiteiten te vinden via onze huidige portal, maar het is lang niet voor iedereen even duidelijk welke hoofdactiviteiten we ondernemen.’


Beeld en Geluid

Beeld en Geluid is het media-instituut van Nederland en de grootste van zijn soort in Europa. Het instituut speelt een toonaangevende rol op het gebied van beheer en toegankelijk maken van het Nederlandse media-erfgoed. Het gebouw op het Media Park in Hilversum herbergt een dagelijks groeiende collectie van radio, televisie, film, foto’s, muziek, documentaires, nieuwe media, games en internetcultuur. Beeld en Geluid werkt momenteel aan de vernieuwing van haar museum.

 

 


Media

Marketing

Economisch