Team ITG neemt New Yorks martech consultancy bedrijf MAD over

Team ITG neemt New Yorks martech consultancy bedrijf MAD over

10-06-2021 (11:33) - Bureaus

Team ITG is op een missie om marketeers te bevrijden. Hun technology-led marketingbureau biedt een unieke mix van baanbrekende technologie en een leger van experts die marketeers bevrijden met de beste oplossingen om succesvol te zijn. Als onderdeel van die missie heeft Team ITG het Amerikaanse martech consultancy bedrijf MAD overgenomen. Deze overname breidt Team ITG's portfolio van innovatieve software en oplossingen verder uit. Dat geeft hen de mogelijkheid om het gesprek aan te gaan met wereldmerken in de VS en verder te groeien.

De overname betekent ook dat MAD's oprichter, marketing en technologie ondernemer Ken Madsen, zich bij Team ITG voegt als Chief Marketing Technologist. Voordat hij bij MAD kwam, was Ken medeoprichter van de Graphic Systems Group (GSG), die hij in twintig jaar uitbouwde tot een van 's werelds grootste particuliere marketingbureaus met 23 internationale kantoren. Met bijna dertig jaar ervaring in het geven van strategisch marketingadvies aan wereldwijde merken, zal Ken een centrale rol spelen in het managen van de groeistrategie van Team ITG in de VS.


Strategische groei

In de afgelopen jaren zijn Team ITG (voorheen e-Village) en CanopyDeploy (voorheen Clang) geëvolueerd tot een wereldwijd technology-led marketingbureau met revolutionaire martech oplossing CanopyCloud en services. Het team bestaat uit meer dan 1.000 toegewijde marketeers met kantoren in Huis ter Heide, New York, Chicago, Londen, Birmingham en München en heeft portfolio van klanten zoals Transavia, VodafoneZiggo, Renault, Achmea, Eneco en vele anderen.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch