TEAM LEWIS opent nieuw kantoor in Amsterdam

27-09-2021 (16:22) - Bureaus

TEAM LEWIS heeft een nieuw kantoor in Amsterdam aan de Nieuwe Prinsengracht 41. De verhuizing past bij de ambitie van het bureau om toekomstige groei te realiseren.

TEAM LEWIS levert vanuit Amsterdam een dienstenpakket voor (digital) marketing, content en PR voor lifestyle merken als Deliveroo, Sunweb en Swiss Sense. Naast een aantal accountteams dat dagelijks klanten adviseert als het gaat om hun externe communicatie, werken er ook experts op het gebied van social storytelling, design, paid media, copywriting en influencermarketing. Het team wordt geleid door Merel Dudok van Heel (36) en Vera Kops (39), beiden al jaren werkzaam bij TEAM LEWIS. 

“De afgelopen jaren hebben we aan een divers en mooi klantenportfolio gebouwd waar wij met veel energie en drive voor werken. We willen continu het beste werk leveren terwijl we blijven investeren in het uitrollen van aanvullende diensten om te blijven vernieuwen. Dit doen we met een enthousiast en zeer betrokken team dat de afgelopen maanden ook vanaf hun thuiswerkplek onze kernwaarden heeft vertegenwoordigd”, zegt Vera Kops, Vice President TEAM LEWIS Nederland.

Merel Dudok van Heel, Head of Consumer Division bij TEAM LEWIS Amsterdam: “Een nieuw kantoor geeft een enorme impuls aan de sfeer binnen ons team. Op deze mooie plek kunnen wij namelijk vol trots onze klanten en partners ontvangen voor een creatieve brainstorm, om te sparren over corporate messaging of om een PR-plan uit te werken. Ik kijk daarom enorm uit naar de komende periode.” 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch