Team5pm sluit partnership met video SEO-startup tubics

Team5pm sluit partnership met video SEO-startup tubics

18-07-2021 (19:34) - Bureaus

 

Team5pm is een strategische partnership aangegaan met AI-powered software company tubics uit Wenen. Het YouTube-bureau uit Amsterdam heeft hierdoor als enige van Nederland exclusief toegang tot de high-end YouTube SEO-tool van tubics, die merken nog beter kan helpen om organisch te groeien op YouTube.
 
Peter Minkjan, co-founder Team5pm: “tubics is de beste YouTube SEO-tool in de markt. Team5pm had al een tijdje een licentie, maar we breiden de samenwerking nu verder uit met exclusiviteit voor Nederland. Door deze samenwerking kunnen wij onze data-gedreven onderzoeken en YouTube SEO projecten nog beter voor onze klanten uitvoeren. Hierdoor zijn we nog beter in staat om de organische zichtbaarheid van merken binnen YouTube en in de Google zoekresultaten te vergroten.”
 
tubics helpt bedrijven met het organische YouTube-verkeer te vergroten op basis van data-driven insights. Meer dan 40.000 YouTube-kanalen wereldwijd gebruiken de techniek van tubics, een AI-aangedreven software dat gebruik maakt van video-SEO-expertise. Hierdoor kan de gebruiker tijd besparen en tegelijkertijd organische groei op YouTube realiseren. tubics werkt per markt samen met exclusieve partners. Voor Nederland werken zij samen met Team5pm, waarbij een aantal in house consultants ‘tubics certified’ zijn.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch