Techniek College Rotterdam kiest voor Wijvan010

Techniek College Rotterdam kiest voor Wijvan010

11-10-2021 (10:24) - Bureaus

Techniek College Rotterdam kiest het Rotterdamse PR-bureau Wijvan010 om haar strategische ambitie(s) zowel in- als extern ‘te laden’. Na de oprichting heeft de grootste mbo-school in techniek onderwijs in de regio Rijnmond eerst een stevig fundament onder de organisatie en het onderwijs gelegd. Nu, na het formuleren van nieuwe strategische ambities, is het tijd om zich ook actief naar buiten te richten en haar verhalen te vertellen.
 
Wijvan010 is verantwoordelijk voor zowel het (externe) visiestuk als de interne communicatiestrategie. Het eerste succes voor het Rotterdamse PR-bureau is inmiddels een feit: een kort en duidelijk verhaal van de ambities en advies voor de interne introductie ervan.  
 
De komende maanden staan in het teken van het ontwikkelen van het visieverhaal om het thought leadership te creëren. Dat betekent actief naar buiten treden met enkele relevante actuele onderwijsthema’s met oog voor trends, ontwikkelingen, opvattingen en opinies die voortkomen uit de strategische ambities van Techniek College Rotterdam. Daarnaast wordt gewerkt aan een PR-strategie, PR-plan en interne communicatiestrategie, inclusief aanpak en activiteiten(kalender). Om tot doortimmerde en passende plannen te komen, maakt Wijvan010 gebruik van scherpe interviews en inspirerende brainstormsessies om behoeften, wensen en unieke mogelijkheden helder in kaart te brengen.

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch