TIM dialogue marketing volop in beweging

13-09-2017 (10:22) - Bureaus

Actiemarketingbureau TIM dialogue marketing is gespecialiseerd in effectieve dialoog marketing. Het bureau is volop in ontwikkeling en start het nieuwe seizoen met een vernieuwd team. Ook de website van TIM is in een nieuw jasje gestoken. 


TIM dialogue marketing is een strategisch bureau dat offline net zo sterk is als online.
CEO Marlous Spaven: 'Wij bedenken strategieën die doelstellingen bereiken en voeren ze tot in de puntjes uit. We kunnen snel schakelen en hebben veel ervaring op het gebied van wervingscampagnes, slimme salesfunnels en klantreizen.  En we kunnen twee nieuwe aanwinsten melden.'
 

project en accountmanagement

Sandy Knauer is de nieuwe kracht op het gebied van project- en accountmanagement. Zij heeft veel ervaring in het plannen en begeleiden van diverse campagnes. Sandy heeft onder andere projecten gecoördineerd voor Jaarbeurs, ATP Agency en diverse bureaus. 
 
 

ervaren designer

Met Melaney Bongers heeft TIM  er een fantastische designer bij. Een ervaren creatief, die de afgelopen jaren de grafische vormgeving heeft verzorgd voor verschillende bureaus. Met haar frisse blik creëert zij doeltreffende campagnes die elke keer nèt even anders zijn. 
 

genieten van het nu

Marlous: 'Ook onze website is compleet vernieuwd met een uitleg van onze visie, hoe wij werken en natuurlijk mooie cases die het allemaal onderbouwen. Onze klantenkring blijft groeien en daar zijn wij trots op. We mogen uitdagende projecten draaien voor een aantal nieuwe klanten zoals bandengigant Pon Tyre groep en JMT Beursmeubilair & Eventmeubilair. Genieten van het nu, terwijl we vooruit blijven kijken. Dat is wat wij doen. Met ons enthousiaste team staan wij voor klaar voor nieuwe creaties en frisse ideeën. Om alleen het beste te kunnen leveren; precies zoals onze founder Paul Kelder het zou hebben gewild.'
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch