Today is Canday helpt redder in de nood

11-02-2019 (13:49) - Bureaus

Na een bureau pitch heeft Holmatro gekozen voor Today is Canday om haar nieuwste, innovatieve productlijn internationaal te introduceren.


Voor de internationale introductie van de nieuwste productlijn van Holmatro gaat Today is Canday de campagne ontwikkelen. De launch van deze productlijn voor reddingsoperaties zal tijdens Interschutz plaatsvinden. Interschutz in Hannover is de internationaal leidende beurs voor voor brandweer, reddingsdiensten, civiele bescherming en veiligheid.


over Holmatro

Holmatro Group, opgericht in Nederland in 1967, is wereldwijd koploper in hydraulisch gereedschap en systeemoplossingen voor reddingsoperaties, industriële toepassingen en special tactics missies. Dit soort toepassingen vraagt onder alle omstandigheden om betrouwbaar en veilig gereedschap, dat presteert onder hoge druk. Om er zeker van te zijn dat Holmatro-gebruikers hun specialistische werk optimaal kunnen uitvoeren, streeft Holmatro ernaar de 'best-in-class' marktleider te zijn door de inzet van baanbrekende technologie. De nieuwe productlijn, waarvan de naam onthuld zal worden tijdens Interschutz, is de nieuwste bewijsvoering hiervan.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch