Today is Canday neemt WeLikeMilk over

16-05-2018 (09:10) - Bureaus

Today is Canday heeft het Amsterdamse online marketingbureau WeLikeMilk overgenomen. De overname is het antwoord van het bureau op het ingrijpend veranderende marketinglandschap.


De vraag vraag naar een geïntegreerde, more-service, data- en digital-driven partner groeit. En daarmee groeit de vraag naar een lead agency die sterke businesscases kan bouwen op basis van commerciële creativiteit.


Samen met de online- en mediastrategen van WeLikeMilk wil Today is Canday creativiteit en technologie optimaal integreren om de interactie tussen adverteerders en hun doelgroepen langduriger, kwalitatiever en betekenisvoller maken. 

 
De overname vormt de basis voor een optimale kruisbestuiving tussen beide teams. Om de continuïteit op directieniveau te waarborgen, neemt Michael Overzier (Links op de foto) plaats in de creatieve directie van Today is Canday.  Daarnaast gaan Today is Canday’s Hans Vermeulen (CFO & Partner) en Natascha van den Ende (CCO & Partner) deel uitmaken van de directie van WeLikeMilk om de bedrijfsvoering samen met Overzier verder te stroomlijnen.
 

John Lommers (rechts op foto): ‘Dankzij de overname krijgen we allebei nog meer mogelijkheden om de business van onze klanten - bestaande en nieuwe - te laten groeien. Ik ben er trots op dat WeLikeMilk nu onderdeel is van Today is Canday en kijk met vertrouwen naar de toekomst.’

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch