Tom Orrow pakt na 1 dag de leiding in tweede pol SAN NKOTB

Tom Orrow pakt na 1 dag de leiding in tweede pol SAN NKOTB

12-02-2020 (10:00) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2019 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Daarover beslissen de lezers van fonkonline gedurende drie weken in drie polls. In de tweede poll neemt na de eerste dag Tom Orrow the lead, op de voet gevolgd door Revitalize en met Bureau Basket, Truus en Skyne als runners up. Diverser wordt het niet in de 2019 verkiezing van de bureaus die opgaan voor een NKOTB Accent. Maak je keuze en stem mee in de tweede poll!
 
recap criteria en enquetes
De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2019 voldoen alle 23 aan de volgende criteria:

> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK); 
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend; 
> werk & klanten die ertoe doen.
 
Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. De eerste enquete vond plaats van 4 februari tot en met 10 februari. De tweede enquete loopt van 11 februari tot en met 17 februari en de derde enquete gaat live van 17 februari tot en met 24 februari. 


Publiciteit met een doel

Vanaf 11  februari verschijnen er wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. In FONK magazine krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen in maart een overzichtsverhaal dat de SAN-jury verder op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.
 

Stem nu in de eerste poll!

Stem nu op de homepage van FONK (rechts op pc of mac en onderaan de site op mobiele devices) en maak je keuze uit de tweede reeks van 8 bureaus op de Consideratiolist SAN New Kids on the Block 2019!  


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch