Tom Orrow wint 2e poll SAN New Kids on the Block

Tom Orrow wint 2e poll SAN New Kids on the Block

17-02-2020 (16:10) - Bureaus

Tom Orrow is de winnaar van de 2e poll in de race voor een positie op de Longlist SAN New Kids on the Block. The Pool won eerder al de 1e poll voor een positie op de Longlist. Als winnaars van zijn beide verzekerd van een plaats op de Longlist van dit jaar. Ook de nummers 2 en 3 uit beide polls weten zich verzekerd van een plek op de lijst en vier bureaus uit de eerste 2 polls zijn nog in de race. Morgen gaat de derde en laatste poll live, waarna over ruim een week het complete veld van 15 bureaus bekend wordt gemaakt.
 
Tom Orrow had een close battle met Revitalize. Ook dit bureau is nu verzekerd van een plek op de Longlist SAN New Kids on the Block. Daarnaast heeft ook Bureau Basket naast The Family en Qontent Matters zich verzekerd van een plek op de Longlist.
 
In de race voor plek zijn in aanloop naar de derde poll ook HibouAirborneSkyne en Truus nog in de race. Zij haalden net niet genoeg stemmen binnen om nu al verzekerd te zijn van een plek op de Longlist. Afhankelijk van de resultaten van de derde poll, zullen zij al of niet een plaats op de lijst veroveren.
 
Morgen 10.00 uur gaat de derde poll live en kun je tot en met 24 februari stemmen op je favoriete bureau in de derde reeks. Later deze week volgt ook het tweede whtasapp interview met Tom Orrow als de winnaar van de tweede poll.


criteria Considerationlist

De bureaus van de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2019 die in 3 polls strijden om een plek op de Longlist, voldoen aan de volgende criteria:

maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK); 
'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend; 
werk dat ertoe doet en klanten die ertoe doen.


3 enquetes

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. 


Whatsapp interviews

Vanaf 13 februari verschijnen wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in de drie stemrondes hebben verzameld. In FONK magazine krijgen de 15 bureaus die doorgaan naar de Longlist een groot overzichtsverhaal. De SAN-jury zal dit meenemen in de besluitvorming in aanloop naar de Shortlist.

  


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch