TRIMM behoort tot beste digital agencies van Nederland

09-04-2019 (09:23) - Bureaus

TRIMM behoort voor de derde keer op rij tot de beste digital agencies van Nederland. Sinds 2017 is het bedrijf in de onafhankelijk samengestelde en leidende lijst van Emerce 100 te vinden. TRIMM krijgt deze editie maar liefst 5 sterren toebedeeld en staat daarmee op de tweede plek in de categorie 'digital agency full-service groot'. 

In de Emerce 100 worden de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche onafhankelijk beoordeeld. Jorens Thomassen, directeur van TRIMM: 'Als agency proberen we altijd de extra stap te zetten en creëren we impact voor onze klanten door hun business te veranderen met verrassende oplossingen. We zijn blij én dankbaar dat we door onze klanten voor de derde keer op rij tot de absolute top van Nederland worden gerekend!' 


imago van bureaus

Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te schetsen, brengt Emerce ieder jaar de Emerce 100 uit. Daarvoor onderzoeken zij, in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction, het imago van bureaus in Nederland.


Beslissers werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business beoordelen de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche van het afgelopen jaar. De bureaus hebben geen enkele invloed op de uitkomst van de noteringen.
 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch