Triple digitale partner Omroep Brabant

Triple digitale partner Omroep Brabant

27-05-2020 (15:18) - Bureaus

Omroep Brabant, de regionale publieke omroep van Noord-Brabant, heeft het Alkmaarse digitale bureau Triple gekozen als nieuwe digitale partner voor de komende 5 jaar. De eerste stappen in de samenwerking zijn inmiddels gezet: op 6 mei 2020 lanceerden beide partijen de nieuwe Omroep Brabant app (iOS en Android) en website.
 
Als digitaal partner is Triple verantwoordelijk voor het concept, design, development, het Content Distributie Platform (CDP) en de Cloud Hosting van het nieuwe Omroep Brabant platform. De afgelopen maanden lag de focus van de samenwerking tussen Triple en Omroep Brabant op de vervanging en van de online omgeving. Hiermee is een nieuw fundament gelegd voor het verhogen van de relevantie van nieuwscontent voor de consument.
 
“De oplevering van apps en website is een mooie stap in de samenwerking tussen Triple en Omroep Brabant. We hebben daarmee de basis gelegd voor een toekomstbestendig platform waarmee we onze ambities op online kunnen waarmaken. We kijken er dan ook naar uit om de komende periode gezamenlijk te werken aan de verdere ontwikkelingen van de online producten van Omroep Brabant”, aldus Carlo van Acker, Manager Mediafaciliteiten bij Omroep Brabant.
 

 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch