Triple neemt creative agency Beast over en opent in Amsterdam

17-01-2018 (09:37) - Bureaus

Het in Alkmaar gevestigde tech bedrijf Triple breidt haar creatieve profiel fors uit met de overname van digital creative agency Beast.io. en opent vandaag tevens haar nieuwe kantoor in Amsterdam.
 

Beast, opgericht in 2009, werkt met 15 medewerkers voor klanten als Heineken, Ziggo, Vodafone en KNVB. Triple, technologie bedrijf met 150, werkt dagelijks voor klanten als Vodafone, RTL, Ziggo, Heineken en ANWB en heeft een aantal eigen digitale producten en services zoals Mobile Viewpoint, Vinson, Spoton en Beyond Sports. De twee ondernemingen gaan onder de naam Triple verder.
 

Kantoor Amsterdam

Vanaf vandaag opent Triple haar nieuwe locatie in Amsterdam. Door het openen van deze locatie verstevigt Triple de relatie met de Amsterdamse creatieve industrie. Deze stap is onderdeel van de bredere strategie van het bedrijf en zorgt ervoor dat Triple haar slagkracht vergroot met betrekking tot UX, Design en Branding. 
 

Innovatie

De focus van Triple ligt op innovatie en zet hun strategische en technische inzichten in om klanten door de digitale storm te loodsen.   “Door het omarmen van de nieuwste technologieën, zorgt Triple dat deze op een gebruiksvriendelijke en creatieve manier toegepast worden”, zegt Hannes van Raaij (Triple). “We kennen Beast goed en zagen een enorme match wat betreft cultuur en expertise. Met de overname bouwen we onze design en ux expertise nog verder uit. We werkten al veel samen en het samenvoegen zorgt dat we hier nog meer slagkracht hebben.”
 
Tom Romkes (Beast) wordt Design Director van Triple. Tom: “De aansluiting bij Triple versterkt onze uitvoerende kracht en biedt ons de mogelijkheid onze plannen en ambities sneller te realiseren en nog innovatiever werk voor onze klanten te maken. We zijn praktisch al familie en onze cultuur en focus sluit naadloos aan bij Triple. Wij zijn ook bijzonder blij en trots dat we onder de paraplu van Triple verder gaan." 

Media

Marketing

Economisch