Triple zit in #TeamGullit

18-01-2018 (11:35) - Bureaus

Ruud Gullit is door digitaal bureau Triple gestrikt als ambassadeur van de door het bureau opgerichte FIFA academie. De academie gaat daardoor FIFA academie Team Gullit heten. Gullit wordt ambassadeur van het e-sports team. 
 

nieuwe generatie

In het team kunnen talentvolle spelers zich ontwikkelen tot toppers. De talenten worden begeleid in hun omgang met de pers, maar ook met social media en al het andere dat komt kijken bij het leven als een ster. Triple vertolkt hiermee het woord van een nieuwe generatie. Voetballen gebeurt niet meer op een grasveld, maar op de Playstation. E-sports is enorm in opkomst en aangezien er ook hele professionele competities zijn opgezet, is het trainen van e-sporters een logische volgende stap, constateert ook Corné Dubelaar, e-sports business developer bij Triple: ‘De talenten die niet aangesloten zijn bij een eredivisieclub worden niet uitgenodigd voor de grote offline-toernooien en daardoor is het lastiger voor hen om zich te ontwikkelen richting de wereldtop. Met een onafhankelijke academie willen wij deze talenten juist kansen bieden die ze in eerste instantie niet zouden krijgen’.
 

eerste resultaten

Team Gullit bestaat momenteel al uit drie leden; de talenten Floris Jorna (18), Julian van den Berg (17) en Dani Visser (16). Floris en Dani hebben zich allebei gekwalificeerd voor de voorrondes van FIFA eWorld Cup in januari en behoren daarmee tot de 64 beste spelers van de wereld. 
 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

Media

Marketing

Economisch