Tuvalu Media Groep stapt in Pupkin

06-09-2018 (12:02) - Bureaus

Pupkin, producent van succesvolle series en films als Smeris, Aanmodderfakker en de eerste Netflix Original serie in Nederland, heeft een nieuwe aandeelhouder. Tuvalu Media Group, opgericht in 2006
en onderdeel van het Franse mediabedrijf Newen, neemt een strategisch belang. De oprichters Pieter Kuipers, Iris Otten en Sander van Meurs blijven aandeelhouder en houden de dagelijkse leiding.


Taco Zimmerma, algemeen directeur Tuvalu Media Group: "Met Pupkin spelen wij in op de toenemende vraag naar high-end content. Het trackrecord van Iris, Pieter en Sander is groot en indrukwekkend. Ze hebben een goede naam in de markt, een neus voor talent en kijken over de landsgrenzen heen. Ik ben echt heel blij en kijk uit naar onze samenwerking."  


Pieter Kuijpers
: “Internationale samenwerking is een vereiste om onze ambitieuze plannen te verwezenlijken. Door het indrukwekkende netwerk van Tuvalu en Newen zien we de toekomst van Pupkin in het veranderende medialandschap vol vertrouwen tegemoet. De mensen van Tuvalu passen goed bij ons, zijn energiek, enthousiast en delen onze smaak en visie.”


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch