Tweede poll SAN New Kids on the Block live

14-02-2017 (10:30) - Bureaus

Wie gaan er op 1 juni met een SAN Accent New Kids on the Block aan de haal? 28 Bureaus voldoen aan de criteria die door de SAN zijn vastgelegd. Drie bureaus hebben zich in de 1e poll verzekerd van een plek op de Longlist. Fonkonline-lezers kunnen vanaf vandaag in de 2e poll rechts op de homepage stemmen op hun favoriete bureau in deze nieuwe ronde.


Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent.


De eerste enquete vond plaats van 7 tot en met 9 februari. De poll werd gewonnen door Jolly & Jolly en ook Vertigo6 en Bureau Basket hebben zich verzekderd van een plek op de Longlist. Voor de overige bureaus uit de eerste poll is het nog even afwachten wat er in de 2e poll en in de 3e poll gaat gebeuren. Bekijk het resultaat van de eerste poll hier. Wil je meer weten over de 28 bureaus die dit jaar op de Considerationlist staan, kijk dan hier.


Vanaf 15 februari verschijnen wekelijks whatsapp interviews met bureaudirecteuren die in iedere ronde de meeste stemmen hebben vergaard. Bekijk hier het Whatsappinterview met SAN-jurylid Jasper van der Bijl (PON).


De tweede poll loopt van 14 februari tot en met 16 februari. Stem dus vandaag nog op de homepage van fonk op je favoriete bureau in de tweede ronde!

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch