Typhoon Hospitality breidt uit naar België

Typhoon Hospitality breidt uit naar België

18-11-2021 (14:48) - Bureaus

Typhoon Hospitality helpt de hospitalitybranche sinds 2012 met op maat gemaakte marketing en communicatie. Dat blijft niet onopgemerkt, want ook internationale klanten weten het marketing- en communicatiebureau steeds vaker te vinden. Omdat de vraag vanuit België blijft groeien, opent Typhoon Hospitality een kantoor in Antwerpen.
 
Met de opening van het kantoor wil Typhoon Hospitality bijdragen aan de ontwikkeling van marketing en communicatie binnen de Belgische hospitalitymarkt. Met name hotels veren terug na een rampzalig coronajaar. Uit tellingen van zakenkrant De Tijd blijkt dat er in de steden Brussel, Antwerpen en Gent vanaf dit jaar meer dan 5000 kamers bijkomen, verdeeld over een veertigtal nieuwe hotels.
 

Succesvol uit de crisis

Met de ervaring in, en liefde voor hospitality, wil Typhoon Hospitality de Belgische horeca een podium bieden om succesvoller dan ooit uit de crisis te komen. Rachel Persoon, eigenaresse van Typhoon Hospitality: "Wij zijn niet onbekend met de Belgische hospitalitybranche en zorgen al jaren voor meer naamsbekendheid, zichtbaarheid en conversie voor internationale klanten in de Benelux, zoals Accor en B&B Hotels. Omdat we ook steeds vaker de vraag krijgen vanuit lokale horeca en producenten, kiezen we ervoor om een fysiek kantoor te openen met een Belgisch team van experts."
 

360-benadering

Typhoon Hospitality staat bekend om haar 360-graden benadering, die uniek is, omdat dit het enige bureau in Nederland is dat volgens deze wijze werkt. Deze succesvolle aanpak is nu ook toegankelijk voor Belgische ondernemers.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch