UNET kiest Clickdistrict

15-05-2017 (13:08) - Bureaus

UNET levert razendsnel en betrouwbaar internet over glasvezel en wil komend jaar verder groeien op de zakelijke markt. Clickdistrict verzorgt komend jaar de volledige online media inzet. 

optimale afstemming
Fabienne Jungerhans, Client Director bij Clickdistrict: “De zakelijke markt is een uitdagende markt voor online media, waar we inmiddels heel wat expertise in hebben opgebouwd. Dit maakt het extra belangrijk om alle online kanalen goed op elkaar af stemmen. Wij krijgen dit jaar van UNET de kans om zowel de SEA, Display als Social inzet te verzorgen. Daarnaast zullen onze zusterbedrijven RLVNT en Qban UNET ondersteunen op het gebied van online creatie. We krijgen zo de kans om het allerbeste uit 2017 te halen en hebben enorm veel zin in deze samenwerking.”

bewezen trackrecord
Theo de Vries, Algemeen Directeur bij UNET: “Met Clickdistrict als digital bureau verwachten wij de juiste partner met een bewezen trackrecord in de B2B markt te hebben gevonden om samen met ons onze online doelstellingen te realiseren.” 

performance gedreven samenwerking
Clickdistrict en UNET gaan een performance gedreven samenwerking aan. Dit betekent dat er gezamenlijke targets zijn opgesteld en dat UNET en Clickdistrict intensief zullen gaan samenwerken om deze targets te overtreffen.

Clickdistrict Clickdistrict is gespecialiseerd in performance gedreven, digitale marketingcampagnes voor haar opdrachtgevers, van technische implementatie tot volledige mediastrategie en -executie.

 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch