Valtech richt Valtech Future Studio op

Valtech richt Valtech Future Studio op

12-07-2021 (11:48) - Bureaus

Het afgelopen jaar is de vraag naar digitale diensten fors toegenomen. Hierdoor moeten bedrijven opnieuw onderzoeken hoe zij de markt optimaal kunnen bedienen en zo blijven voldoen aan continu veranderende klantbehoeften. Om organisaties op dat niveau van flexibiliteit te krijgen, richt Valtech Valtech Future Studio op.
 
Valtech Future Studio onderzoekt disruptieve technologieën met als doel om bedrijven inzichten te geven in de toekomstige impact van deze technologieën en trends. Dit doen ze voor organisaties van alle formaten, in alle branches. Door te anticiperen op de toekomst en hier digitale oplossingen voor te bedenken, komen deze bedrijven wat klantbehoeften betreft niet voor onverwachte verrassingen te staan.
 

Toekomstigbestendig businessmodel

In zogenoemde Future Storms werken ontwerpers, ingenieurs en business consultants samen met klanten en eindgebruikers aan een specifieke bedrijfsuitdaging. Met Proof of Concepts (PoC’s) worden ideeën vervolgens omgezet in tastbare hulpmiddelen voor organisaties om bedrijven te begeleiden naar een toekomstbestendig businessmodel. 

Rob Zuiderhoek?, Managing Director bij Valtech Nederland: "De komende jaren gaan we grote verschuivingen zien in menselijk en maatschappelijk gedrag. Vooral als het gaat om consumenten en hoe zij geld uitgeven. De grens tussen fysiek en online vervaagt en tegelijkertijd veranderen de behoeften. Om als bedrijf mee te kunnen bewegen zit er maar één ding op: innoveren. Valtech Future Studio versnelt dat proces door de impact van opkomende technologieën en trends in kaart te brengen.” 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch