Van Diemen PR en Continews openen pop up kantoor aan het strand

27-07-2020 (15:16) - Bureaus

Van Diemen PR en Continews zullen per 3 augustus verhuizen. Teams van de twee bedrijven zullen in pop up vorm tijdelijk kantoor houden aan het strand van Noordwijk, bij Nederzandt. 
 
Het PR-bureau Van Diemen PR en de PR-dienst Continews verhuizen tijdelijk vanuit hun bollenschuur in Hillegom naar een kantoor aan het Noordwijkse strand (Langevelderslag). De bedrijven zullen in ieder geval de gehele maand augustus gevestigd zijn op de pop-up locatie en wellicht nog wat langer.
 

Een droom vanaf dag één

Voor eigenaar Casper van Diemen komt een droom uit: “Zolang ik werkzaam ben in PR, roep ik dat mijn droom is om een PR-bureau te runnen aan het strand. Een plek waar mensen kunnen dromen, waar het bloeit van de inspiratie. Na ruim 30 jaar kantoor te hebben gehouden in de Haarlemmermeer (25 jaar in Nieuw-Vennep en 5 jaar op Sugar City) zijn we 4 jaar geleden verhuisd naar een zelf herontwikkelde voormalige bollenschuur tussen de bollenvelden. Een heel fijne locatie. Toch ben ik zeer blij met deze kans om aan het strand te kunnen werken. Iemand die zeer dichtbij mij staat, gaf mij het laatste zetje om niet te wachten maar juist nú te handelen. Niet alleen is het een mooi cadeautje voor ons toegewijde team, maar ook is het een heerlijke kans om klanten uit te nodigen op het strand. Een droom komt voor mij uit.” 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch