Vandaag allerlaatste dag New Kids on the Block. Stem mee!

18-02-2019 (09:30) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2018 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Daarover stemmen de lezers van FONK in 3 polls. In de laatste, derde poll behoudt Monty The Gamification Company aan de start van de laatste dag de leiding. Neew en HERC the agency volgen op gepaste afstand. Voor The Humblebrag gaat het erom spannen.  Alleen vandaag kun je nog stemmen op je favoriete bureau. Doe mee en stem nu!

Longlist tot zover

Zo ziet de Longlist na twee polls er op dit moment uit (op alfabetische volgorde):

5PM 
Activation Heroes
B.R.A.I.N. Creatives
BZTRS Agency
Pünktlich.
TDE
Wavyr


kanshebbers

 

De volgende bureaus zijn na de eerste twee rondes nog in de race voor een positie op de Longlist: New Rivets en Megawatt Advertising haalden in de eerste poll net niet genoeg stemmen en in de tweede poll is het nog even afwachten voor Beaker en Mororrr. Daar zullen na afronding van de derde poll nog twee kanshebbers bijkomen. Na het 'sluiten van de hekken' op  19 februari zal bekeken worden welke van deze bureaus  voldoende stemmen hebben vergaard om alsnog door te gaan naar de volgende ronde. 


28 februari Longlist bekend

De bureaus van de Considerationlist 2018  SAN New Kids on the Block 2018 die de afgelopen drie weken hebben gestreden om een plek op de Longlist,  voldoen aan de volgende criteria:
 
* maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK); 
* 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend; 
werk dat ertoe doet en klanten die ertoe doen.

28 februari zal definitieve Longlist bekend gemaakt worden


Whatsapp interviews

Sinds 7 februari verschijnen er wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in de drie rondes hebben vergaard. Bekijk hier het whatsapp interview met de winnaars van de eerste twee polls: Boudewijn de Jong van Pünktlich en Tom Schoufs van 5PM.


Alleen vandaag kun je nog op de homepage van FONK stemmen in de derde reeks van 8 bureaus bij SAN New Kids on the Block 2018 (Mobile syemmers scrollen helemaal naar beneden).

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch