Vanderveer Designers wordt MODYN

Vanderveer Designers wordt MODYN

26-11-2020 (10:47) - Bureaus

Industrial design agency Vanderveer Designers heet vanaf vandaag MODYN. De nieuwe naam, identiteit en uitstraling markeren de nieuwe weg die het bureau inslaat: een specialisatie in mobility design voor de internationale markt. De agency is verantwoordelijk voor designs van merken als VDL, Quinny en Gazelle.
 
“Mobiliteit biedt ontzettend veel mogelijkheden en wordt vaak als een vorm van vrijheid gezien. Bij MODYN zijn we ons ervan bewust dat de huidige manier van verplaatsen zal veranderen. De keuze voor een specialisatie in mobility design is gemaakt omdat we kiezen voor de toekomst. Een toekomst waarin er oneindig veel mogelijkheden zijn en we wezenlijk bijdragen aan een nog duurzamere, efficiëntere en makkelijkere manier van bewegen”, aldus Managing Director Gert-Jan van Breugel.
 

Wereldwijde missie

Het is MODYN’s missie om mobiliteit wereldwijd naar een volgend niveau te tillen door middel van toonaangevende designs. “Van buggy tot bus, onze manier van concipiëren creëert bewegingsvrijheid in de vorm van een fysiek product. Waar dan ook ter wereld”, vervolgd Gert-Jan van Breugel. Met klanten op verschillende continenten is de agency al een paar jaar wereldwijd actief. Maar met de naamsverandering worden ook de wereldwijde ambities expliciet gemaakt. Gert-Jan van Breugel: "China is een voorbeeld van een land dat we goed kennen en waar we al veel werken. Van markten zoals deze verwachten we veel de komende jaren."
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch