VEA invites Hoala: strategie-masterclass in Amsterdam

23-07-2019 (11:59) - Bureaus

Het Spaanse strategie-opleidingsinstituut Hoala biedt in september een cursus in Amsterdam aan. Door een samenwerking met VEA krijgen werknemers van leden tien procent korting op de cursus en geeft één van de Hoala-docenten een unieke masterclass tijdens VEA invites Hoala op 12 september. Er zijn zowel voor de cursus als voor VEA Invites Hoala nog enkele plekken beschikbaar.

 

Hoala x VEA

Hoala is een van de meest vooraanstaande strategie-opleidingsinstituten. Het is gevestigd in Valencia, Spanje en verzorgt eens in de paar jaar cursussen in Amsterdam. Uit een eerdere enquête van de VEA bleek een grote belangstelling voor strategiecursussen. Toch blijken hier weinig gerichte cursussen voor. De samenwerking met Hoala is een stap in de goede richting.
 

Strategy Master Course

De Strategy Master Course van Hoala start op vrijdag 6 september in Amsterdam. De cursusdagen zijn iedere week op vrijdagavond en zaterdagochtend tot en met zaterdag 23 november. De docenten zijn gevestigde strategen van over de hele wereld. Meer informatie vind je hier.
 

VEA invites Hoala

Omdat de master zelf een beperkt aantal plekken telt, is er voor overige geïnteresseerden een ander eenmalig event: VEA invites Hoala: Everything Is Media: How Planners Can Help Build New Brands From Scratch. Tijdens deze sessie deelt Aisea Laungaue, Partner en Chief Strategy Officer van Anomaly LA en tevens één van Hoala Master docenten, zijn kennis over en visie op het strategievak. Het event is voor VEA leden, maar er zijn vijftien plekken voor overige deelnemers. Wil je hier bij zijn? Stuur dan een bericht naar info@vea.nl.

Media

Marketing

Economisch