VEA komt met nieuw initiatief: VEA Invites

10-04-2019 (10:22) - Bureaus

VEA Invites is een nieuw initiatief van de VEA. De eerste workshop is in samenwerking met Google en vindt plaats op vrijdag 26 april bij Lab111 in Amsterdam.
 

In de nieuwe workshopreeks ‘VEA Invites’, wordt samengewerkt met relevante partijen om hun kennis en nieuwste technologieën te delen met VEA leden. De digitale en technologische ontwikkelingen gaan zo snel, dat de nieuwe mogelijkheden vaak niet worden geïmplementeerd in creatieve concepten en strategieën. Dat zijn gemiste kansen.
 

Eerste workshop met Google

De eerste workshop is in samenwerking met Google en vindt plaats op 26 april van 09:00 tot 13:30 bij LAB111 in Amsterdam. Hoe maak je unskippable creatives middels de laatste digitale ontwikkelingen en data insights? De workshop staat volledig in het thema van vernieuwing en doorvertaling, met als doel: nog effectievere campagnes maken.
 

Sprekers uit binnen- èn buitenland

Google Creative Directors en Video Specialisten uit Londen, Dublin en Amsterdam staan op het programma. Experts over onderwerpen die je niet wil missen. Klik hier voor de line-up.
 

Gratis voor VEA leden

Speciaal voor VEA leden is dit event gratis. Ieder bureau kan twee kandidaten in de functie van creatief of strateeg aandragen. Dit alles vindt plaats op vrijdag 26 april tussen 09:00 en 13:30 uur bij Lab111 in Amsterdam (inclusief lunch en snacks). 
 
Wil je erbij zijn? Dan kun je mailen naar info@vea.nl
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch