Vera Kops Vice President LEWIS Nederland

08-08-2019 (09:24) - Bureaus

Vera Kops, voorheen General Manager bij LEWIS, is benoemd tot Vice President LEWIS Nederland. Vera zal zich toeleggen op het verder optimaliseren van de geïntegreerde dienstverlening aan klanten, de verdere uitrol van nieuwe diensten en specialisaties en het aanboren van nieuwe industrieën.
 
Vera startte in 2006 als PR-consultant in de vestiging in Eindhoven en na zes jaar opende zij een vestiging in Amsterdam om vanuit daar een Consumer & Lifestyle-portfolio uit te bouwen. Onder leiding van Vera groeide dit kantoor tot de huidige omvang van 17 consultants en een indrukwekkend klantenpakket, met onder andere Rockstar Games, Luxaflex, Allsecur, 20thCentury Fox Home Entertainment en LG Electronics. Ook de LEWIS-vestiging in Eindhoven, van waaruit B2B-campagnes zoals voor Adobe, BlackBerry, Exact en Visa worden bediend, kent een flinke groei en telt momenteel 34 medewerkers.
 
Yvonne van Bokhoven, EVP Europe bij LEWIS: Vera kwam dertien jaar geleden bij ons in dienst als een starter. In de jaren die volgden, zette zij onder andere de grootste consumentendivisie op die de internationale LEWIS-groep kent. Vera is tevens de drijvende kracht achter het alsmaar groeiende kantoor in Amsterdam.'

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch