Verrassende ontknoping 2e poll New Kids on the Block

16-02-2017 (19:45) - Bureaus

Na een zinderende dag pakt BRNDCRMBS de winst in de tweede poll SAN New Kids on the Block. Het bureau werd donderdag op de hielen gezeten door Merktroubadour (2) en Truman (3) terwijl GoSpooky uiteindelijk op de 4e positie eindigde.


Alle vier bureaus stappen met overmacht aan stemmen in op de Longlist SAN New Kids on the Block. Voor BlckBrd Soundbranding is het nog even afwachten wat er in de vijfde poll gebeurt.  
BRNDCRMBS is de tweede winnaar na brandagency Jolly & Jolly dat zich afgelopen week al in 'poll position' knokte. Jolly & Jolly won toen nipt, maar ook Vertigo6 en Tosti Creative hebben direct een positie op de Longlist van SAN New Kids on the Block veroverd. 


3e en laatste enquete

Drie weken lang vinden de enquetes voor de SAN New Kids on the Block verkiezing in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden ad random in één van de drie clusters opgenomen. De drie bureaus met de meeste stemmen in hun poll veroveren een plek op de Longlist. Daarna gaan de bureaus die buiten de top drie van elke ronde de meeste hebben weten te vergaren door voor een plek op de Longlist van SAN New Kids on the Block. Twee polls zijn inmiddels afgerond, de derde en laatste poll loopt van dinsdag 21 tot en met donderdag 23 februari. 


Whatsappen & Longlist
Vanaf 14 februari verschijnen wekelijks Whatsapp interviews op fonkonline met bureaudirecteuren van de bureaus die in elke ronde de meeste stemmen hebben vergaard. Lees hier het Whatsapp-interview met Hesther Jolly. Volgende week voelen we Roel de Lange van BRNDCRMBDS aan de tand over hun winst en de diverse irritante name mix-ups.
 
Op 1 maart maken we op fonkonline de definitieve lijst van 15 bureaus bekend die een plek hebben veroverd op de Longlist. B&BA, FONK en SAN kunnen uit de Considerationlist nog maximaal 2 bureaus een Wildcard toekennen. Op 22 maart aanstaande verschijnt een groot overzichtsartikel over alle bureaus van de Longlist in FONK Magazine.


28 bureaus

Lees hier meer over het SAN Accent New Kids on the Block en de 28 bureaus die dit jaar een plek op de Considerationlist van de SAN New Kids on the Block hebben veroverd.

 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch