Vertigo 6 beste Cross Media Bureau van 2021

Vertigo 6 beste Cross Media Bureau van 2021

15-09-2021 (12:23) - Bureaus

In de Kromhout Hal in Amsterdam zijn gisterenavond, dinsdag 14 september, de winnaars van de Cross Media Awards 2021 bekendgemaakt. Vertigo 6 ging naar huis met de award voor beste Cross Media Bureau van het Jaar 2021.
 
In de categorie Beste Cross Media Bureau van het Jaar was Vertigo 6 genomineerd met Abovo Media, Elevator, Mindshare.Greenhouse, MPG, Wavemaker en ZIGT. Het was het tweede opeenvolgende jaar dat het bureau uit Arnhem kans maakte op deze prijs.
 

fenomenale groei

Juryvoorzitter John Olivieira zei het volgende over het bureau uit Arnhem: "Vertigo 6 is een sympathieke challenger uit Arnhem. Begonnen met gaming en ontwikkeld tot allround bureau. De groei van Vertigo 6 is fenomenaal – dat trekt zelfs internationaal de aandacht. Dit bureau gaat van begin tot eind met de klant mee en doet daar alles voor. Vertigo 6 werkt met traditionele kanalen maar ook heel veel met non- traditionele media. Stoere lui. Wat een winnaar!"
 

vol ongeloof

Oprichter en mede-eigenaar Mike Hendrixen reageerde vol ongeloof: "We konden het niet geloven toen onze naam werd omgeroepen als de winnaar in deze categorie. We vonden het al een enorme eer om genomineerd te zijn met bureaus als Abovo Media, Mindshare.Greenhouse, MPG, Wavemaker en ZIGT en we hadden absoluut niet verwacht dat we het zouden winnen van deze grootmachten in medialand. Het voelt een beetje alsof Vitesse de Champions League wint. We zijn onbeschrijflijk trots en ik wil graag de jury, de organisatie, maar natuurlijk ook onze trouwe klanten, partners én het hele Vertigo 6 team bedanken". 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch