Vertigo 6 genomineerd voor twee European Excellence Awards

30-10-2019 (15:23) - Bureaus

PR- en marketingbureau Vertigo 6 is genomineerd voor twee European Excellence Awards. De European Excellence Awards prijzen de beste PR- en marketingcampagnes in Europa. De vakjury’s plaatsten Vertigo 6 op de shortlist in de categorie "beste Small/Mid Sized Agency of the year" én in de categorie "beste influencercampagne". In de laatste categorie is het bureau genomineerd met de #FIFA19VILLA, de campagne die Vertigo 6 bedacht en uitvoerde voor de lancering van EA SPORTS FIFA 19.
 

#FIFA19VILLA

Eerder dit jaar won Vertigo 6 een Digital Communications Award én een Cross Media Award met de #FIFA19VILLA. ‘2019 is al een prachtig jaar met veel nominaties én prijzen, maar het einde is blijkbaar nog niet eens in zicht! Het is zo gaaf om op de shortlist te staan tussen internationale campagnes van o.a. Vodafone, Adidas en SEVERIN,’ zegt Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6.
 

Over de Digital Communication Awards

De European Excellence Awards belonen uitstekende prestaties op het gebied van PR en communicatie sinds 2007. Met categorieën van interne communicatie tot public relations, bieden de Awards een compleet overzicht van de meest succesvolle campagnes in Europa. De winnaars van de European Excellence Awards worden tijdens een Awardshow op 29 november in Lissabon bekendgemaakt. Het is het derde opeenvolgende jaar dat Vertigo 6 genomineerd is bij de European Excellence Awards.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch