Video-agency Viduate vindt aansluiting bij Happy Horizon

Video-agency Viduate vindt aansluiting bij Happy Horizon

22-07-2021 (12:43) - Bureaus

Full service video- en animatiebureau Viduate sluit aan bij de Happy Horizon groep. Het is de zevende overname in 7 maanden tijd voor de van oorsprong Eindhovense digital marketinggroep.
 
“We hebben de afgelopen maanden mooie stappen gezet met onze groep en groeien hard. Niet alleen door acquisities, maar vooral ook door autonome groei in de volle breedte van onze dienstverlening. Hierbij zien we de vraag naar video- en animatiecontent sterk en blijvend toenemen. En dat is een gespecialiseerde discipline die als zelfstandige unit nog ontbrak in onze groep. Terwijl dit een hele sterke, verbindende dienstverlening is voor de diverse branches waarin we actief zijn”, licht Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon, toe. “Met Tim en Daan (Viduate) had ik direct een klik, omdat ze echt gepassioneerd zijn over video en animatie. Dus ik ben echt heel happy dat ze zich bij onze groep aansluiten”, laat Walter weten.
 
Recent groeide de groep door verschillende overnames naar ruim 400 medewerkers. Met de toevoeging van Viduate komt daar nog eens een team van 15 specialisten in videomarketing bij. Oprichters van Viduate, Tim en Daan Viergever, zijn ontzettend blij met deze stap. “De video- en animatiemarkt groeit de komende jaren flink verder. Daar willen we als full service video-agency graag in meegroeien. En dat gaat veel sneller als we onderdeel zijn van een sterke marketinggroep. We kunnen video- en animatiecontent zo nog belangrijker maken in de totale klantreis van marketing-communicatie. Of het nu gaat om 2D of 3D-animatie of een commercial; elk type video of animatie kunnen we maken."
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch