Vizeum wint Groupe SEB

Vizeum wint Groupe SEB

21-10-2019 (11:25) - Bureaus

Vizeum, onderdeel van Dentsu Aegis Network, is benoemd tot wereldwijd mediabureau van Groupe SEB. De scope omvat digital en offline media evenals CX, CRM en E-Retail in meerdere internationale markten.

Michael Nederlof, Managing Director Vizeum: “Groupe SEB, bekend van merken als Tefal en Moulinex, zit middenin een grote transformatie waarbij media een cruciale pivot is om wereldwijd de merken te bouwen, data te verzamelen, transacties uit te voeren maar ook een bestendige relatie met de eindconsument te realiseren via CX. Groupe SEB was op zoek naar een wereldwijde partner met een gevestigd team in hubs (Parijs, NYC en HK) en sterke lokale ervaring in het beheren van grote merkenportfolio's. De mogelijkheden van ons team op het gebied van strategie en implementatie en ons vermogen om een ??geïntegreerd aanbod met meerdere disciplines op te bouwen, was een overtuigend antwoord op hun verwachtingen."

Guillaume Planet, VP Media & Digital Marketing, Groupe SEB: “We hebben gekozen voor een herziene visie op de samenwerking en de relatie tussen klant en bureau. In het Vizeum-aanbod hebben we onze waarden gevonden en tegelijkertijd de expertise die we nodig hadden: een team achter onze kernuitdaging; het centraal plaatsen van de consumentenervaring als de belangrijkste motor voor groei van Groupe SEB, vandaag én morgen." 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch