Waternet opnieuw in zee met Dept voor komende vier jaar

23-04-2018 (11:19) - Bureaus

Waternet heeft wederom voor Dept gekozen als strategisch partner om verder te werken aan de digitalisering van het waterbedrijf. De organisatie werkt inmiddels al acht jaar samen met Dept (voorheen TamTam).


Om het merk te versterken en klanten zo goed mogelijk bij te staan lanceerde Waternet in 2011 al een vernieuwde website in samenwerking met Dept. In nauwe samenwerking met de digital agency bouwt Waternet ook de komende periode weer door aan innovatie. Zo is het doel gesteld het development proces verder te professionaliseren en 80% van alle klantcommunicatie via digitale kanalen te laten verlopen.


René Jansen, domeinregisseur Waternet.nl: “Waternet kijkt er naar uit om het partnerschap verder voort te zetten. We kunnen gerust stellen dat we de prijzen voor digitalisering en de ‘best-in-class’ vermelding door Gartner samen hebben gehaald met de mensen van Dept. Bovendien zijn het stuk voor stuk bijzondere mensen die we graag terugzien in onze scrum teams.”

 
“Om opnieuw met Waternet te mogen werken is fantastisch”, aldus Joep Roosen, Managing Director Design & Technology bij Dept. “Van waterzuivering tot een vergunning voor je bootje. Het bedrijf zet zich in voor iedereen in Groot-Amsterdam en regelt zoveel meer dan drinkwater alleen. Dat maakt het bedrijf erg aansprekend”.


Media

Marketing

Economisch