We are you neemt DearNova over

14-11-2019 (10:50) - Bureaus

Digital agency DearNova sluit zich aan bij We are you. Met ruim 450 digitale professionals is We are you een van de topspelers van Nederland. De toevoeging van DearNova zorgt voor nog meer flexibiliteit, expertise en schaalbaarheid op het gebied van strategie en techniek.

CEO Jorg Verweij : “Omdat ‘digitaal’ een steeds grotere plaats inneemt in onze samenleving, vereisen onze (potentiele) klanten constante innovaties. We are you helpt bij het navigeren in deze veranderende digitale omgeving en is gelijktijdig de pragmatische executiepartner. Dit vraagt om steeds meer expertise en een groter aantal professionals. Met DearNova hebben we er een sterke technologische executiepartner bij die ook veel ervaring heeft met strategische vraagstukken."
 
DearNova is opgericht in 2000 en is uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 70 professionals. Het digital agency helpt bedrijven uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven als PostNL, VodafoneZiggo, Schiphol en Telegraaf Media Groep met hun digitale vraagstukken.

We are you telt 450 professionals en heeft een omzet van 50 miljoen euro en werkt vanuit 8 locaties in binnen- en buitenland. In 2023 wil We are you marktleider zijn op het gebied van digitale innovatie.

 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch