WeAreBrain lanceert innovatieve ontwerpstudio - Solving

WeAreBrain lanceert innovatieve ontwerpstudio - Solving

20-01-2021 (15:01) - Bureaus

Techbedrijf WeAreBrain lanceert hun nieuwe ontwerpstudio Solving. Martijn Hinfelaar, voorheen creatief leider bij Jungle Minds en creative director bij The Garage, leidt dit nieuwe initiatief als creative director en studiopartner. Het besluit om samen te werken met Hinfelaar, een veteraan op het creatieve front, hangt samen met de verwachting dat het een krachtige combinatie zal zijn binnen het digitale en design strijdperk.
 
Martijn Hinfelaar: “Solving is een gloednieuw strategisch ontwerpbureau dat zich toelegt op het creëren van oplossingen ondersteund door technologie. Net als WeAreBrain is het onze missie, middels design, een betere wereld te creëren en onze klanten te helpen goede zaken te verrichten.”
 
Gebaseerd op de kernwaarden van het moedermerk treedt Solving de ontwerpindustrie tegemoet om niet alleen de creatieve arena compleet te veranderen, maar ook om de wereld tot een betere plek te maken, door middel van zorgvuldig ontwikkelde ontwerpoplossingen. Martijn: “Door onze ontwerpoplossingen te combineren met slimme technologie, afkomstig van de meesterbreinen van WeAreBrain, kunnen we klanten werkelijk innovatie bieden die gebouwd is op een solide fundering. Dat is pas krachtig.”
 
De nieuwe ontwerpstudio kan een compleet pakket bieden: van design strategie tot product design, brand identity en experience design. Bovendien combineert Solving UX research tezamen met DesignOps-services, design sprints en workshops om te zorgen dat alle gecreëerde oplossingen goed doordacht zijn en worden ondersteund met een solide strategie.
 
WeAreBrain CEO en mede-oprichter Elvire Jaspers: “Als je je volledig concentreert op het oplossen van problemen, kun je daadwerkelijk beginnen met het creëren van mogelijkheden. Alleen al door een probleem te benaderen met het oog op innovatie, kunnen we meerwaarde creëren voor klanten en hun leven vergemakkelijken.”
 

Over WeAreBrain

WeAreBrain, opgericht in 2014, is een bekroonde technologiepartner voor internationale organisaties en innovatieve scale-ups. Hun team bestaat uit meer dan 70 creatieven en entrepreneurs gevestigd in Amsterdam, Lausanne, Kiev, Kramatorsk en Kaapstad. Hun gezamenlijke ervaring en expertise ligt in FMCG, Healthcare, Retail, FinTech en Media Entertainment. 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch