Webfactory onderdeel van Dept netwerk

Webfactory onderdeel van Dept netwerk

14-07-2017 (09:25) - Bureaus

Het Ierse Digital agency Webfactorywordt onderdeel van bureaunetwerk Dept. Met een vestiging in Dublin breidt het netwerk haar diensten in Europa verder uit.

 
Met ruim twintig jaar ervaring is het in Dublin gevestigde Webfactory uitgegroeid tot één van de leading digital agencies in Ierland. Het bureau, met 45 medewerkers, staat bekend als pioneer op het gebied van grootschalige, interactieve en technisch innovatieve internetprojecten binnen de Ierse finance, insurance en utility industrie. Daarbij helpt Webfactory de online zichtbaarheid te vergroten van merken als Google en Microsoft, die Dublin hebben verkozen tot Europees hoofdkantoor.


gezonde groie Ierse markt

Paul Manuel, co-founder Dept: “Webfactory is niet alleen een autoriteit binnen de Ierse markt, maar sluit qua dienstverlening naadloos aan op de diensten van digital agency TamTam, ook onderdeel van ons netwerk. Samen kunnen we slimmere oplossingen realiseren binnen deze verticals. Daarbij geloven we in een gezonde groei van de Ierse markt, en wordt het voor ons gemakkelijker om de samenwerking aan te gaan met de grote internationale merken gevestigd in Dublin." 


beste Ierse bureau

Webfactory won in de afgelopen jaren vijf keer de award voor beste Ierse bureau, en staat inmiddels aan de wieg van ruim 50% van de digitale diensten die Ieren dagelijks gebruiken. De toetreding tot Dept is de eerste stap tot internationale expansie en geeft Webfactory en haar klanten toegang tot diensten op het gebied van online marketing en data. 

 

Simon Walsh, director Webfactory: “Na 24 jaar was het tijd voor een volgende stap. Maar wel eentje die energie geeft, waarbij we kunnen blijven doen waar we goed in zijn, en nieuwe dingen kunnen leren. Samenwerking met de agencies binnen het netwerk zorgt dat we nog betere en slimmere projecten voor onze klanten kunnen realiseren." 


70 miljoen euro omzet

Met het toetreden van Webfactory groeit het Dept netwerk uit naar 600 medewerkers met een gezamenlijke omzet van ruim €70 miljoen en kantoren in Nederland, UK, US, Duitsland, Ierland en Spanje. www.deptagency.com

 

 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch