Wefilm start strategische samenwerking met Amerikaans Alkemy X

26-06-2017 (17:28) - Bureaus

Wefilm gaat actief de Amerikaanse markt op via een samenwerking met productiemaatschappij Alkemy X. De strategische samenwerking omvat een creatieve vertegenwoordiging van Wefilm voor de Amerikaanse markt en geeft Alkemy productionele slagkracht voor de Europese markt, met behoud van onafhankelijkheid van beide partijen. Alkemy X is gevestigd in New York en Philadelphia, en werkt zowel voor merken en reclamebureaus als voor broadcasters en OTT platformen.

edgy aanpak
“We werken continu samen met de beste merken en makers van over de hele wereld,” zegt President en CEO Justin B. Wineburg. “Maar soms moet je een stap verder zetten. De samenwerking met Wefilm helpt ons om een volgende stap te zetten in onze strategische internationale groei.” Sara Iversen, Alkemy X’s VP of Business Development voegt toe: “Met hun innovatieve en edgy aanpak voor branded content kunnen zij het verschil voor onze opdrachtgevers maken.” 
 
uitstekende partner
“Met Alkemy X hebben we een uitstekende partner gevonden om onze creatieve ambities verder uit te bouwen,” aldus Bas Welling, executive producer bij Wefilm. “Ze geloven in onze visie op impactvol creatief werk en we gaan samen optrekken richting Amerikaanse reclamebureaus, merken en broadcasters. Tegelijkertijd helpen wij hen met productionele uitdagingen in Europa.”
 
over Wefilm
Wefilm is in 2010 opgericht en haar films zijn sindsdien meer dan 300 miljoen keer bekeken. Het bedrijf won ruim 120 internationale awards, waaronder 18 ADCN lampen, 15 Cannes Lions en 9 Eurobest awards. In Duitsland heeft Wefilm reeds een goedlopende strategische samenwerking met Rabbicorn Films, gevestigd in Hamburg en Düsseldorf.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch