WFM People, Co-Creatie Buro en Buro Beerbaum bundelen krachten

07-02-2019 (14:59) - Bureaus

WFM People, Co-Creatie Buro en Buro Beerbaum gaan hun krachten bundelen. De partijen werken al sinds 2008 met elkaar samen, maar door de overname ontstaat er nu officieel een complete groep specialisten op het gebied van Brand Experience, Brand Activation en Visual Merchandising.


Directeur van WFM People, Sytze Bril, zegt dat de integratie een enorme kans biedt voor zowel klanten als voor het bureau. 'Tegenwoordig wil de klant snelheid en niet van het ene naar het andere bureau voor creatieve Fieldmarketing concepten. Het samen opereren van de bedrijven zorgt dat we samen meer toegevoegde waarde kunnen bieden en samen meer slagkracht hebben.' 


Theo Huijbreghts van Co-Creatie Buro vult aan: ’We zijn praktisch al familie en onze cultuur en focus sluit naadloos aan bij WFM People. Wij zijn ook bijzonder blij en trots dat we onder de paraplu van WFM People verder gaan. Daarnaast landen we in een stabiele en sterke organisatie, wat een belangrijke randvoorwaarde is om de volgende grote stap te zetten.' Sinds begin dit jaar zijn alle medewerkers gevestigd op de locatie op de Softwareweg 3 in Amersfoort. 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch