Wunderman Thompson lanceert 2021 Helen Lansdowne Resor Studiebeurs

Wunderman Thompson lanceert 2021 Helen Lansdowne Resor Studiebeurs

19-11-2021 (13:31) - Bureaus

Wunderman Thompson lanceert de 2021 Helen Lansdowne Resor Scholarship in samenwerking met de 4A's Foundation. Vernoemd naar Helen Lansdowne Resor, Wunderman Thompson's eerste vrouwelijke copywriter, heeft de beurs tot doel om historisch gemarginaliseerde stemmen in de creatieve industrie te versterken.
 
Deze wereldwijde beurs, die nu voor de vijfde keer wordt uitgereikt, beloont vier kandidaten met een bedrag tot $10.000 voor hun creatieve reis, plus een betaalde stage bij een Wunderman Thompson kantoor in hun respectievelijke regio, een mentor van Wunderman Thompson en een 'eerste blik' stage bij hun afstuderen.
 
Ezinne Okoro, Global Chief Inclusion, Equity and Diversity Officer bij Wunderman Thompson: "Helen Lansdowne Resor was in haar tijd een ongeëvenaarde creatieve kracht. Ze zette zich consequent in voor de bevordering van de rechten van vrouwen, zowel binnen als buiten het bureau, en versterkte de stemmen van jonge vrouwen om haar heen om hen aan te moedigen hun rechtmatige plaats in de reclame-industrie in te nemen. Wij zijn blij om Helens stem te delen met jonge creatieve vrouwen en niet-binaire individuen en deze beurs ter ere van haar voor het vijfde jaar uit te reiken. We hopen dat we door hen de steun en het mentorschap te geven die ze nodig hebben, hen in staat zullen stellen de creatieve rangen van de reclame te vervoegen en een meer diverse, rechtvaardige en echt inclusieve toekomst voor onze industrie te creëren."
 
Daniel Bonner en Bas Korsten, Global Chief Creative Officers bij Wunderman Thompson: "Inspiratie is het leidende principe van Wunderman Thompson, dus het is een eer om eer te bewijzen aan de nalatenschap van een van de pioniers en meest inspirerende vrouwelijke creatieven in de sector met een beurs in haar naam. We twijfelen er niet aan dat het kaliber van de aanvragers hoog zal zijn, en we kijken ernaar uit om met de beursontvangers in elke regio samen te werken en hen te verwelkomen in de schoot van het ongelooflijke creatieve talent dat we bij het bureau hebben."
 
De inschrijvingen gaan open op 15 november 2021 en sluiten op 7 januari 2022. Er worden in totaal vier studiebeurzen toegekend en de winnaars worden in maart 2022 bekendgemaakt.
 
Inschrijven kan hier: https://www.wundermanthompson.com/hlr
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch