XXS Amsterdam sluit zich aan bij Candid Group

15-07-2019 (06:00) - Bureaus

Candid Group kondigt vandaag aan dat het bureau XXS Amsterdam zich bij hen zal aansluiten. Candid Group werd in 2007 opgericht door Gérard Ghazarian en is een platform voor media-, technologie- en creatieve bureaus met als doel de steeds complexere vraagstukken van klanten op te lossen. De eigenaren van XXS Amsterdam treden toe als partners van de groep.
 
“De creatieve en strategische kracht van XXS Amsterdam vult Candid Group goed aan”, aldus Gérard Ghazarian. “Candid Group verenigt het beste van twee werelden door bureaus met hun eigen identiteit te koppelen aan de schaalgrootte en slagkracht van een netwerk. En juist dat is nodig om de steeds complexere vraagstukken van onze klanten op te lossen. XXS Amsterdam zal de gehele groep naar grotere hoogten stuwen.”
 

verbinding maken

Piet Hein Smit, founding partner van XXS Amsterdam dat opgericht werd in 1998: “Vanaf het eerste gesprek met Gérard wisten we dat zijn visie naadloos aansluit bij onze cultuur en ambitie. We waren op zoek naar een partij waarbij we onze eigen signatuur en creatieve expertise kunnen behouden en tegelijkertijd verbinding kunnen maken met andere disciplines.”
 
Met de toetreding van XXS Amsterdam groeit Candid Group uit tot een organisatie met ruim 200 medewerkers verdeeld over vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Om de samenwerking te versterken zal XXS Amsterdam dit najaar verhuizen naar de Candid vestiging in Amsterdam Noord.
 

Over Candid Group

Candid Group is een platform waar media, creatieve en technologie talenten samenwerken om positieve impact te leveren voor ambitieuze merken. Opgericht door ondernemer Gérard Ghazarian in 2007, bestaat Candid Group uit een internationaal team van ruim 200 medewerkers verspreid over kantoren in Amsterdam en Rotterdam.
 
Candid Group bestaat uit: 6 Circles, BBK Media, Havana Harbor, Lavinci, M2Media, Stroom, The Online Company, Vostradamus en XXS Amsterdam.
 
 
XXS-partners Piet Hein Smit, Jose Evers en Map van Arem en Candid Group oprichters Youri van der Mijn en Gérard Ghazarian (vlnr). Foto: Julie Blik

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch