Yubo kiest Ogilvy Social.Lab als haar nieuwe bureau

Yubo kiest Ogilvy Social.Lab als haar nieuwe bureau

14-04-2021 (12:33) - Bureaus

De Amsterdamse vestiging van Ogilvy Social.Lab is door Yubo gekozen voor het ontwikkelen van een campagne die zowel de bekendheid als het gebruik van dit nieuwe social platform een boost moet geven.
 
De campagne die Ogilvy Social.Lab gaat ontwikkelen zal Yubo neerzetten als het baanbrekend nieuwe platform dat zich onderscheidt als veilige plek om jezelf te zijn door de nadruk te leggen op inclusiviteit, transparantie en betrouwbaarheid. De campagne die hun bekendheid en downloads moet stimuleren zal eerst uitgerold worden in de VS, Canada, Australië en het VK, waar het merk al een aanwezigheid heeft.
 
Yubo is een nieuw social platform dat het makkelijk maakt om nieuwe vrienden te leren kennen van over de gehele wereld. Het telt al 45 miljoen geregistreerde gebruikers en trekt dagelijks tienduizenden nieuwe gebruikers aan, vooral in de leeftijd tussen 15 en 20 jaar. Het platform biedt verschillende vormen van interactie zoals live rooms, privé chats, games en events. Momenteel werkt een team van 45  ontwikkelaars, designers, data-wetenschappers, veiligheidsspecialisten en marketeers vanuit Parijs, Londen en Jacksonville met de ambitie om online vriendschappen opnieuw uit te vinden door het bieden van een betrouwbare en veilige omgeving voor hun community. 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch