Zeg je best agencies, dan zeg je FONK50

28-11-2018 (10:00) - Bureaus

Fonk magazine presenteert de Kampioenen van 2018! De beste, spraakmakendste, meest zichtbare bureaus vind je in de FONK50. In deze super vette editie lees je alles over bureaus die goed voor hun klanten zorgen en bureaus die (onder meer) bewezen oog hebben voor hun werknemers en voor de freelancers die net zo hard meehelpen de boel draaiende te houden. 
 
 
De resultaten van de 24ste editie van het bureau klanttevredenheidsonderzoek en die van de vierde editie van onze enquête Who to Watch helpen iedereen die dat wil, op weg in de volatiele bureauwereld van 2019.
 

hier word je als marketeer vrolijk van

En ook belangrijk: niks alleen maar grote bureaus, kleine bureaus, digital, design, btob of full service bureaus. Nee, gewoon van alles het beste. Daar word je als marketeer vrolijk van. En wie het niet gelooft, die leest nu de digitale editie van FONK50, die vandaag live is gegaan. Onze abonnees vinden vrijdag een exemplaar in de brievenbus. Als dit alles smaakt naar meer (en dat doet het) koop je onze complete jaaruitgave Red Alert die in december van de persen rolt. Dit linkje leidt je linea recta naar de webshop om de digitale of printuitgave van het Red Alert alvast te bestellen voor een vriendenprijs.
 

plug & play

Hoe mooi de cijfers in ons bureau klanttevredenheidsonderzoek ook mogen staan te glimmen, alleen dat is niet genoeg om het keurstempel ‘Best Agency FONK50’ te verdienen. Voor de complete plug & play van dit spel pak je de FONK50 erbij; op pagina 63 worden de spelregels je haarfijn uitgelegd. Met deze spelregels in de hand kun je alvast de messen slijpen om ons keurstempel (ook) in 2018/2019 te mogen voeren.
 
Last but not least: #congrats voor alle topburaus die de #FONK50 bevolken!
 
 
Lees de digitale editie van de FONK50 2018 hier.
 

 


Media

Marketing

Economisch