ZIGT aan de slag voor MGA Entertainment en Zapf Creation

24-11-2017 (11:01) - Bureaus

Na een bureau-oriëntatie hebben MGA Entertainment en Zapf Creation gezamenlijk hun mediabelangen ondergebracht bij mediabureau ZIGT. MGA Entertainment/Zapf voeren in Nederland onder meer de volgende speelgoed- en entertainmentmerken: Gel-a-Peel, Little Tikes, L.O.L. Surprise!, Lalaloopsy, BABY Born, Baby Annabell, Num Noms en Project MC2.

 
Bianca Wouters, Marketing Manager Benelux: “We zijn dit jaar op zoek gegaan naar een nieuw mediabureau dat ons helpt de volgende stap te zetten in onze groei-ambities. De keuze voor ZIGT was een hele bewuste en de eerste resultaten zijn veelbelovend; Zo staan L.O.L. Surprise! en de Gel-a-Peel Deluxe Kit in de Top 5 van verlanglijstjes voor de Sint. Naast de transparante werkwijze, weet ZIGT ook een dosis creativiteit in de plannen aan te brengen en worden scherpe onderhandelingsresultaten behaald”.


uitdagende markt

“De kidsmarkt is een dynamische en ook uitdagende markt. Zeker in deze maanden met Sinterklaas op komst. Het is vechten om aandacht bij zowel kinderen als ouders. Door slimme planning en creatieve invulling met onder meer influencers zorgen we ervoor dat de merken van MGA Entertainment en Zapf nog meer top-of-mind worden”, zegt Rogier Bruggeman, directeur bij ZIGT”

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch