360 Brand Activation campaign Reebok #BreakTheStandard

20-03-2019 (14:56) - Campagnes

Women empowerment. Self expression. Break the standard! Dat is waar de nieuwste Reebok campagne om en draait, met als doel: de nieuwste Meet You There SS19 Women’s Only collectie promoten. Een collectie waarin fitness en streetstyle samenkomen. 
 

Jessy Houtman,
Senior Manager Brand Activation Reebok Benelux: “Wij vonden International Women's Day een prachtige gelegeheid om in Amsterdam 60 invloedrijke powervrouwen bij elkaar te brengen om onze merk visie op women empowerment en self expression uit te dragen met het statement Break The Standard. De boodschap die we vanuit Reebok willen benadrukken en waarbij we iedereen willen motiveren oké te zijn met het feit dat jezelf kunt zijn en niet hoeft te voldoen aan een plaatje. Want wat is normaal? Wat is (de) standaard?”
 

lokaal gezicht

Om de campagne naast Jourdan Dunn een lokaal gezicht te geven, zijn 12 sterke individuen op de foto gezet in het iconische Amsterdamse Olympisch Stadion. Dit team bestond uit zes influencers die gevolgd worden vanwege hun authenticiteit en gezonde zelfexpressie waaronder Reebok ambassadrices Christel van der Nol en Stijn Fransen. Aangevuld met een aantal krachtige Vondelgym trainsters die op dagelijkse basis in de Amsterdamse fitness scene fanaten uitdagen to break the standard. Samen goed voor een bereik van meer dan 500K. Als teaser in aanloop naar het grote lanceringsevent werd deze content veelvuldig ingezet op social media.


retail campagne

In de maand maart staan diverse etalages en instore launch zones van Reebok bij retailers Perry Sport, Intersport en Sport2000? in het teken van Break The Standard. Daarnaast zullen vrouwelijke consumenten worden uitgedaagd om me te doen aan Girl Squad-workouts in bijvoorbeeld de event space van de Perry Flagship store in Utrecht. Deze workouts worden verzorgd door Reebok Coach en Les Mills nationaal trainer Sanne Stuurman, waarbij deelnemers de mogelijkheid krijgen om de nieuwste lichtgewicht schoen Reebok Flexagon te testen en een Meet You There outfit te winnen.
 
 Bekijk de aftermovie hier.